torsdag 16 september 2010

Och ni kan ge er på att vi har gjort vad vi kan


Vänsterpartiet Lidingö har valarbetat sedan i mars i år. Vi har synts i tidningarna, både på nyhetsplats och på debattsidor, vi har delat ut flygblad och vi har hållit kaffebord i Lidingö Centrum, vi har tagit fram ett gediget lokalpolitiskt program med titeln Ett Lidingö för alla, ett program som väl beskriver Lidingövänsterns politiska vision, och det är inte slut än, fram till på söndag har vi verksamhet alla dagar. Idag deltar vi i en debatt på Gångsätra gymnasium, imorgon och på lördag håller vi kaffebord i Lidingö Centrum dit man som medborgare kan komma med frågor, för att hämta information eller för att hämta valsedlar.

Vi har gjort vad vi kan för att föra ut vår politik, jag vågar påstå att vi har gjort vår bästa valrörelse hittills i Lidingö. Jag är enormt stolt över att vara en del av detta snabba och flexibla valmaskineri och jag är stolt över alla medlemmar som har kommit på fötter och ut på stan för att prata med Lidingöborna. Imorgon har vi en helsidesannons i Lidingö Tidning, det säger det mesta, det är ett trendbrott att vi gör på det viset.

Men valrörelsen handlar ju om politik, den politik vi vill driva om vi får förnyat förtroende att vara med i kommunfullmäktige, kommunstyrelse och nämnder. Det kan tyckas vara små saker som sker i de parlamentariska organen, men det är så Lidingö och Sverige styrs. Därför måste vi fortsätta arbeta så.

På söndag har vi gjort allt vi kan för att föra ut vår politik till Lidingöborna. Då är det er tur.

Gå och rösta, och rösta för ett mer demokratiskt, jämställt och solidariskt Lidingö. Rösta vänsterpartistiskt. Vänsterpartiet Lidingö!

/Jonas Lundgren
Valombudsman
Vänsterpartiet Lidingö